NEMA REČI UTEHE, SVE JE TEŽE I TEŽE! Potresne reči na dan godišnjice TRAGEDIJE Darka Radovanovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 19:10

"NEMA REČI UTEHE, SVE JE TEŽE I TEŽE!" Potresne reči na dan godišnjice TRAGEDIJE Darka Radovanovića

Pevač i njegov menadžer Aleksandar Milošević, 11. juna 2011. godine, izgubili su živote, a do nesreće je došlo u trenutku kada je vozač karavana, oko dva kilometra posle Ostružničkog mosta krenuo u preticanje šlepera, ušavši u traku kojom su se tada kretali Milošević i Radovanović.

Pevač Darko Radovanović poginuo je u saobraćajnoj nesreći pre 12 godina.

Darko je u tom trenutku bio jedan od najpopularnijih pevača kod nas, a tuga za pevačem među publikom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ni danas ne jenjava.

Na Fejsbuk profilu Darkov kum Milan Mitković objavio je potresne reči, kao i fotografije pevačeve večne kuće:

- Nema reči utehe, 12 punih godina je od kad si nas napustio. Svaki dan teži, a da vreme nešto leči. Ne postoji to što tebe meni može zameniti ili utešiti. Nek ti je večna slava. Amin - napisao je Milan Mitković na Fejsbuku.

- Tog kobnog dana, Darko i ja smo bili zajedno. On je otišao s menadžerom na tezgu, a njegova supruga Marija i ja smo otišli na svadbu. Nas dvoje smo sedeli u sali i Marija mi u tom trenutku priča kako su se ona i Darko upoznali baš u tom restoranu, objašnjava mi gde je bila bina, gde su sedeli, o čemu su razgovarali i meni ubrzo zvoni telefon. Zvao me novinar i rekao da je Darko poginuo. Čuo je muziku, a ja sam mu rekao da ne mogu da verujem kakve sve ljudi gluposti izmišljaju, jer sam se malo pre toga razišao s Darkom, spustio sam slušalicu. Posle deset minuta je ponovo nazvao da izjavi saučešće i kaže da je informacija tačna. To je bio šok! Neposredno pre toga, njegova žena je pričala detalje njihovog upoznavanja - pričao je Milan.
Pogledaj vesti o: Darko Radovanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.