IVANA SELAKOV PROMOVISALA NOVI SPOT

Izvor: Kurir, 26.Jun.2011, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IVANA SELAKOV PROMOVISALA NOVI SPOT

Pevačica Ivana Selakov promovisala je spot za pesmu „Naše malo slavlje”, koju je radila sa ekipom „Kriejtiv for D”. Spot je, inače, bio završen pre desetak dana, ali je zbog tragedije koja je zadesila njenog kolegu i prijatelja Darka Radovanovića Ivana odlučila da sačeka sa promocijom spota.

Ova pesma i spot ujedno će najaviti drugi studijski album, koji plavokosa pevačica uveliko priprema.

(Z. R.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivana Selakov promovisala novi spot!

Izvor: S media, 26.Jun.2011

Pevačica Ivana Selakov, promovisala je spot za novu pesmu. Spot je bio završen pre deset dana ali je zbog tragične pogibije njenog prijatelja i kolege Darka Radovanovića, njegova premijera odložena...Pevačica Ivana Selakov promovisala je spot za pesmu „Naše malo slavlje”. Spot je, inače,...

Nastavak na S media...

Ivana Selakov promovisala novi spot (Video)

Izvor: Svet plus, 26.Jun.2011

Pevačica Ivana Selakov promovisala je spot za pesmu "Naše malo slavlje " koji je nedavno snimila sa ekipom "Creativ for D ".

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.