Darko Radovanović do jeseni na moru

Izvor: Svet, 11.Jul.2010, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Radovanović do jeseni na moru

Dok smo se mi zlopatili sa kišom i nevremenom Darko Radovanović se sa suprugom Majom i ćerkom Larom sunčao u Pefkohoriju. Dane su uglavnom provodili na hotelskom bazenu igrajući se sa svojom mezimicom, dok su večeri bile rezervisane za šetnje obalom i posete lokalnim tavernama. Inače ovo je samo uvertira u letovanje, pošto Darko planira da celo leto provede radno u Crnoj Gori, ali i da na jesen obiđe piramide. "Sada me očekuju gostovanja na primorju, a kako ne mogu da budem dugo odvojen od porodice, iznajmio sam kuću na Jazu tako da će i Maja i Lara biti sa mnom. Meni će biti radno leto, a njima će boravak u Budvi biti drugo letovanje. Isplanirao sam i treći odlazak na more. Krajem oktobra, ako Bog da, izdaću novi CD i tada ću pred promociju napuniti baterije u Egiptu", kaže Darko.
Pročitaj na www.svet.rs

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

DARKO RADOVANOVIĆ MALO PEVA, MALO PLANDUJE

Izvor: Kurir, 12.Jul.2010, 10:55

Darko Radovanović će ove godine baš nabaciti finu boju. Pevač je prvo sa suprugom Majom i ćerkom Larom bio u Pefkohoriju, gde je napunio baterije za nove radne pobede...Darko Radovanović će ove godine baš nabaciti finu boju...Pevač je prvo sa suprugom Majom i ćerkom Larom bio u Pefkohoriju,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.