Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jul.2012, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva leša kraj Dunava

NOVI SAD – Na novosadskom Sunčanom keju pronađeno je bezživotno tijelo Novosađanke R.H. (67), a ispod Mosta slobode na Dunavu, sa sremske strane grada, leš u fazi raspadanja čiji pol nije utvrđen, saopšteno je iz Višeg suda u Novom Sadu.Leš žene pronađen je juče u 13.30 časova, a leš u fazi raspadanja oko 15.30 časova.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađena dva tela kraj Dunava u Novom Sadu

Izvor: Mondo, 04.Jul.2012

Na novosadskom Sunčanom keju pronađeno je telo Novosađanke R.H. (67), a ispod Mosta slobode na Dunavu, sa sremske strane grada, leš muškarca u fazi raspadanja.

Nastavak na Mondo...

Leš muškarca pronađen ispod mosta u Novom Sadu

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jul.2012

Na obali Dunava u Novom Sadu, ispod Mosta slobode, pronađen je muški leš, sa povredama koje ukazuju na to da je reč o nasilnoj smrti, saopštila je danas novosadska policija.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Pronađena dva leša u Dunavu

Izvor: Novine novosadske, 04.Jul.2012

Na novosadskom Sunčanom keju pronađeno je beživotno telo Novosađanke R.H. (67), a ispod Mosta slobode na Dunavu, sa sremske strane grada, leš muškarca u fazi raspadanja na kome su, prema saopštenju policije, bile vidljive povrede, te se osnovano sumnja da je reč o nasilnoj smrti.. Leš žene...

Nastavak na Novine novosadske...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.