Izvor: N1 televizija, 27.Feb.2021, 13:13

YIHR: Srbija i Crna Gora dužne da istraže zločin u Štrpcima

Inicijative mladih za ljudska prava u Srbiji i u Crnoj Gori podsetile su na odgovornost državnih institucija dve države za ratni zločin u Štrpcima nad građanima Savezne Republike Jugoslavije i zahtevaju da se do kraja utvrdi puna odgovornost izvršilaca i nalogodavaca, kao i da se ubrzaju suđenja.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Inicijativa mladih: Srbija i Crna Gora da istraže do kraja zločin u Štrpcima

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Feb.2021

Inicijativa mladih za ljudska prava u Srbiji (YIHR Srbija) i Inicijativa mladih za ljudska prava u Crnoj Gori (YIHR CG) pozvali su na odgovornost državnih institucija Srbije i Crne Gore za ratni zločin u Štrpcima, počinjen 1993. u Bosni i Hercegovini. U saopštenju te dve nevladine organizacije...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.