Vladika Joanikije: Iskušenja kroz koja prolazimo neprijatna jer DOLAZE OD BRAĆE

Izvor: Večernje novosti, 24.Maj.2020, 16:32

Vladika Joanikije: Iskušenja kroz koja prolazimo neprijatna jer DOLAZE OD BRAĆE

Episkop budimljansko-nikšićki poručio da je iskušenja kroz koja prolazi naš narod nisu velika, ni strašna, ali su vrlo neprijatna, „jer ne dolaze spolja, nego od naše braće“ Episkopbudimljansko-nikšićki poručio da je iskušenja kroz koja prolazi naš narod nisu velika, ni strašna, ali su vrlo neprijatna, „jer ne dolaze spolja, nego od naše braće“.Pročitajte još: Episkop budimljansko-nikšićki Joanikije o privođenju Amfilohija: Svi smo povređeni Amfilohijevim >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << privođenjem-Imamo dosta tih iskušenja, ali to će proći, jer sve je na ovom svetu prolazno, pa i svaka vlast. Ali da se molimo Bogu da Bog da ovom narodu prave, istinske vođe, kakve ovaj narod i naši preci zaslužuju. Ovo što se događa u Crnoj Gori ponekad je jedna sveopšta bruka. Treba da se svi urazumimo i da se Bogu okrenemo - kazao je vladika u manastiru Podvrh.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vladika Joanikije: "Iskušenja kroz koja prolazimo neprijatna jer dolaze od braće"

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2020

Ovo što se događa u Crnoj Gori ponekad je jedna sveopšta bruka...Episkopbudimljansko-nikšićki poručio da je iskušenja kroz koja prolazi naš narod nisu velika, ni strašna, ali su vrlo neprijatna, "jer ne dolaze spolja, nego od naše braće"...- Imamo dosta tih iskušenja, ali to će proći, jer...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.