Vatra u putničkom vozu na jugu Pakistana ubila najmanje sedam osoba

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Apr.2023, 11:34

Vatra u putničkom vozu na jugu Pakistana ubila najmanje sedam osoba

U požaru koji je izbio u vozu koji je saobraćao od južnog pakistanskog grada Karačija do Lahorea poginulo je najmanje sedam ljudi, od kojih su četvero djece, kasno 26. aprila, rekli su zvaničnici željeznice. Zvaničnik željeznice Mohsin Sial rekao je da se voz zapalio u okrugu Khairpur, nekih 500 kilometara sjeverno od Karačija. Vlasti su saopštile da su u zapaljenom vozu pronađena tijela muškarca i četvero djece, dok je starija žena umrla od opekotina u bolnici. Još jedna žena umrla je...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

U požaru u vozu sedam mrtvih

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Apr.2023

LAHORE - U požaru u putničkom vozu koji je saobraćao od Karačija do Lahorea poginulo je najmanje sedam ljudi, među kojima je četvoro djece, saopštili su pakistanski zvaničnici.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.