U akciji Vagabundo u BiH privedeno šest osoba s dokazima iz Sky i Anom aplikacija

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Dec.2022, 17:27

U akciji 'Vagabundo' u BiH privedeno šest osoba s dokazima iz Sky i Anom aplikacija

Policija u Bosni i Hercegovini privela je u srijedu, 7. decembra, šest osoba osumnjičenih za trgovinu drogom. Iz Tužiteljstva BiH su naveli da se koriste dokazi i informacije dobijene iz dešifriranih poruka poslanih preko aplikacija Sky i Anom. Akcija nazvana “Vagabundo” provodi se na području Zavidovića, Zenice i Sarajeva u središnjoj Bosni te Bihaća na sjeverozapadu Bosne. “U okviru akcije izvršena su lociranja i uhićenja osumnjičenih, kao i pretresi objekata i vozila. Ova organizirana...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Akcija "Vagabundo": Širom BiH uhapšeno 6 osoba, povezuju se sa Skaj i Anom aplikacijama

Izvor: Blic, 07.Dec.2022

U akciji "Vagabundo" koordinisanoj između više policijskih agencija na području Zavidovića, Bihaća, Zenice i Sarajeva, uhapšeno je ukupno šest osoba.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.