U Doboju primili vakcinu protiv sezonske gripe umjesto COVID-19

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Avg.2021, 11:39

U Doboju primili vakcinu protiv sezonske gripe umjesto COVID-19

Iz Doma zdravlja Doboj, grada na sjeveru Bosne i Hercegovine (BiH) potvrdili su u srijedu 4. augusta kako je zbog greške radnice ove ustanove osam građana primilo vakcinu protiv sezonskog gripa „Vaxigrip“ umjesto vakcine protiv COVID-19, kineskog proizvođača Sinopharm. „Po saznanju o neželjenom događaju proces vakcinacije je zaustavljen, radnica je udaljena sa radnog mjesta i procesa rada“, saopšteno je. Navedeno je kako je vakcinacija protiv korona virusa nastavljena, te da to rade drugi...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dom zdravlja Doboj priznao da su građanima dali vakcine protiv gripa, umesto protiv korone

Izvor: Blic, 04.Avg.2021

Umesto vakcine protiv kovida 19 proizvođača Sinofarm, u Domu zdravlja Doboj osam osoba je primilo vakcinu Vaksigrip, koja se daje protiv gripa, potvrđeno je iz ove zdravstvene ustanove, nakon što je Srpskainfo objavila detalje ovog slučaja.

Nastavak na Blic...

Kako je došlo do ZAMENE VAKCINA: Dobojlije htele da se vakcinišu protiv korone, u Domu zdravlja tvrde da neće biti posledica po zdravlje

Izvor: Blic, 04.Avg.2021

Iz Doma zdravlja Doboj potvrdili da je grupa građana, umesto vakcine protiv korona virusa, greškom dobila vakcinu protiv sezonskog gripa, ali nisu objasnili kako je, konkretno, došlo do nemilog slučaja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.