Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Maj.2015, 08:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Splitski branitelji dali potporu kolegama u Zagrebu

Oko 150 branitelja grada Splita okupilo se sinoć ispred Policijske uprave splitsko-dalmatinskegdje su mirnim i kratkim prosvjedom iskazali podršku kolegama u Zagrebu, prema kojima, kako tvrde, policija tijekom prosvjeda na Markovom trgu u Zagrebu nije ispravno postupala.

Branitelji su se okupili oko 23 sata spontano i iz svih udruga s područja grada Splita. Po dolasku tražili su razgovor s prvim čovjekom splitske policije Markom Srdarevićem koji je vrlo brzo udovoljio njihovim zahtjevima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << i sišao na razgovor.

Predsjednik splitske HVIDR-e Mario Tomasović kazao je da su Srdareviću ukazali na nekorektno ponašanje policije u Zagrebu koja je prema braniteljima krenula čak i kada su ušli u crkvu.

Nakon razgovora pred policijom branitelji su se razišli.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.