Ново руководство у компанији Schneider Electric Србија и Црна Гора

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Feb.2024, 12:49

Ново руководство у компанији Schneider Electric Србија и Црна Гора

Schneider Electric, глобални лидер у области дигиталне трансформације управљања енергијом и аутоматизације, са поносом најављује именовање Милоша Вуксановића за новог директора компаније за регион Србије и Црне Горе. Фото: Schneider Electric Милош Вуксановић је део компаније Schneider Electric >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << скоро 20 година где је радећи на различитим позицијама, од управљања производима за индустријску контролу, праћења партнера и координацију на тржишту, директора продаје канала и директора продаје комерцијалне и индустријске зграде имао значајну улогу у досадашњем успеху компаније на домаћем тржишту.
Именовање Милоша Вуксановића представља потврду компаније Schneider Electric вредновању и унапређењу талената из сопствених редова. Ова одлука одражава дубоко укорењену културу компаније која препознаје важност развоја својих запослених и признање њихових доприноса.
„Почаствован сам због преузимања улоге директора Schneider Electric-а за регион Србије и Црне Горе. Као неко ко је већ скоро две деценије део овог система, поуздано знам да Schneider Electric има кључну улогу у обликовању енергетске будућности овог региона. Сигуран сам да ћу у новој улози моћи да допринесем даљој сарадњи с нашим партнерима, клијентима и запосленима како бисмо заједно наставили да нижемо изванредне тимске резултате. Остајемо посвећени локалном тржишту, проширивању портфолија услуга и производа, и пословних иницијатива како бисмо додатно подржали потребе наших клијената, као и економски раст земље кроз јачање партнерских односа и повећање броја радних места.“, изјавио је Вуксановић поводом именовања на место директора.
Милош Вуксановић на нову дужност ступа од 1. марта 2024. године и на тој позицији ће заменити Ксенију Карић, која је последње четири године водила компанију у Србији и Црној Гори.
О компанији Сврха компаније Schneider Electric је да подстакне све у настојању да максимално искористе енергију и ресурсе, поспешујући напредак и одрживост за све. У компанији Schneider Electric овај концепт називамо „Life is On„. Наша мисија је да будемо ваш дигитални партнер у достизању циљева одрживости и ефикасности. Ми покрећемо дигиталну трансформацију тако што интегришемо водеће светске технологије у домену енергетике и процесне индустрије, од почетне тачке до cloud-а, повезујући производе, управљање, софтвер и услуге у интегрисана решења за домове, зграде, дата центре, инфраструктуру и индустрију. Ми смо најлокалнија од свих глобалних компанија. Залажемо се за отворене стандарде и партнерске екосистеме који са жаром деле нашу сврху пословања, инклузивни приступ и оснажујуће вредности.
www.se.com/rs
О развојном центру у Србији – Schneider Electric Hub Наш развојни центар – Schneider Electric Hub – бави се истраживањем, развојем и софтверским инжењерингом у области електроенергетике и унапређењем модерних инфраструктурних система. Окупљамо велики број стручњака из свих области, а пре свега из области енергетике и рачунарства. Развијамо ADMS софтвер – Advance Distribution Management System, најнапреднији софтвер који обухвата велики број различитих аналитичких функција за ефикасно праћење, управљање, дизајн и оптимизацију рада електродистрибутивних мрежа. У нашем Hub-у развијамо и AGMS (Advance Distribution Gas System), а од ове године и smart metering и сродна grid edge решења, Grid Asset Management као и Microgrid решења.
www.se.com/rs/hub
Dnevne info: Najava najvažnijih dešavanja u Novom Sadu za sredu, 28. februar (VIDEO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ново руководство у компанији Schneider Electric Србија и Црна Гора се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.