Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Okt.2015, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radulović: Ne mičemo se ispred Skupštine

Funkcioner opozicinog Demokrarskog fronta (DF), organizatora uličnih protesta u Podgorici, Branko Radulović poručio je večeras da se učesnici protesta i dalje okupljati na istom mestu, ispred zgrade Skupštine Crne Gore.

Po ranijoj dozvoli policije, bina i šatori koji su na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, treba da budu uklonjeni sutra, u subotu.

To bi značilo deblokiranje glavne saobraćajnice u Podgorici koja je, zbog protesta ispred Skupštine, zatvorena od nedelje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << 27. septembra.

"Odavde se ne mičemo dok ne osvojimo slobodu. Nećemo dopustiti da se makne nijedan šator niti toalet, a ni ova bina", rekao je večeras Radulović okupljenim građanima.

On je pozvao ostalu opoziciju da se pridruži protestu, a ako to ne učini, kako je ocenio Radulović, "nestaće s političke scene".

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević izjavio je danas da protest dela opozicije Crnu Goru svakodnevno košta 40.000 evra što je naknada za oko hiljadu policajaca koji obezbeđuju uličnu demonstraciju Demokratskog fronta.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Funkcioner DF: Odavde se ne mičemo

Izvor: B92, 02.Okt.2015

Funkcioner opozicinog DF, organizatora protesta u Podgorici, Branko Radulović poručio je da se učesnici protesta i dalje okupljati ispred zgrade Skupštine CG...Po ranijoj dozvoli policije, bina i šatori koji su na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, treba da budu uklonjeni sutra, u subotu. To bi značilo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.