Protest podrške televiziji N1 u Beogradu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Feb.2020, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest podrške televiziji N1 u Beogradu

Protest "protiv medijskog mraka", "onemogućavanja građana da prate program televizije N1", kao i "konstantnih pritisaka na ovu medijsku kuću", održan je u Beogradu kao deo kampanje televizije N1 pod nazivom "Da se vidi N1".

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Trgu Nikole Pašića održan skup podrške N1

Izvor: Danas, 01.Feb.2020

U Beogradu je danas održan skup "protiv medijskog mraka i pritisaka" na televiziju N1 na kome je ocenjeno da je taj medij "plamen u medijskom mraku Srbije" a da ukidanje emitovanja N1 putem kablovske mreže Telekoma predstavlja napad na "istinu i slobodu" ali i na javni interes.

Nastavak na Danas...

Protest podrške N1: Borba za slobodne medije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Feb.2020

U Beogradu je održan podrške N1, nakon što je kablovski operator u većinskom vlasništvu države prekinuo emitovanje te televizije. Televizija N1 je pokrenula kampanju "Da se vidi N1" sa zahtevom da se program te kablovske televizije vidi u svim kablovskim sistemima uključujući i one koje kontroliše...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.