Pretresi u više gradova RS, specijalci i žandarmerija blokirali zatvore u Trebinju i Foči

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Feb.2020, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretresi u više gradova RS, specijalci i žandarmerija blokirali zatvore u Trebinju i Foči

Na području Republike Srpske u toku je hapšenje osumnjičenih osoba u policijskoj akciji koja se provodi na 28 lokacija na području tog entiteta, potvrđeno je za Radio Slobodna Evropa (RSE) u Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUP RS). Osobe se sumnjiče da su počinili krivična djela „zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja“ i „nesavjestan rad u službi“. Pretresi se vrše na području Banjaluke, Prijedora, Gradiške, Doboja, Foče, Istočnog Sarajeva i Trebinja, uz...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretresi na 21 lokaciji, pod blokadom KPZ u Foči

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Feb.2020

U toku se pretresi na 21 lokaciji u Republici Srpskoj u okviru operativne akcije "Maglić" koju provode pripadnici Uprave kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske, u saradnji sa policijskim upravama, rekla je za Srnu načelnica Odjeljenje za odnose sa javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović.

Nastavak na Nezavisne Novine...

PRETRESI NA 28 LOKACIJA U akciji "Maglić" oduzeta veća količina novca i oružja, policija i u zatvorima

Izvor: Blic, 12.Feb.2020

Uprava kriminalističke policije trenutno provodi akciju “Maglić” u kojoj hapsi osumnjičene za zloupotrebe službenog položaja i nesvestan rad u službi, potvrđeno je za Srpskainfo u MUP RS.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.