Premijer RS Radovan Višković pozitivan na korona virus, premijer Federacije BiH u bolnici

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Jul.2020, 18:46

Premijer RS Radovan Višković pozitivan na korona virus, premijer Federacije BiH u bolnici

Predsjednik Vlade Republike Srpske (RS) Radovan Višković testiran je u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske i rezultat PCR testa je pokazao prisustvo korona virusa (SARS-CoV-2), saopšteno je iz Biroa za odnose sa javnošću Vlade RS.  „Dalji rad Kabineta predsjednika Vlade i članova Vlade biće organizovan prema preporukama Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske i epidemioloških službi“, ističe se u saopštenju. Dodaje se kako će sve ranije planirane aktivnosti i...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijer Republike Srpske pozitivan na koronavirus

Izvor: B92, 15.Jul.2020

Premijer Republike Srpske Radovan Višković je, prema rezultatima PCR testa, pozitivan na koronavirus, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću..."Višković je testiran u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske. Dalji rad kabineta premijera i članova Vlade biće organizovan...

Nastavak na B92...

Premijer Republike Srpske pozitivan na korona virus

Izvor: Danas, 15.Jul.2020

Premijer Republike Srpske Radovan Višković je pozitivan na koronavirus, saopšteno je iz Biroa vlade za odnose sa javnošću.

Nastavak na Danas...

Višković ima blage simptome, zaposleni u Kabinetu negativni

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jul.2020, 16:55

BANJALUKA - Radovan Višković, predsjednik Vlade Republike Srpske, se osjeća dobro, ima blage simptome i nalazi se u kućnoj izolaciji, saopšteno je iz Biroa za odnose s javnošću Vlade Republike Srpske.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.