Predlog za razrešenje ministra u Vladi Srbije koji traži uvođenje sankcija Rusiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Jun.2023, 18:09

Predlog za razrešenje ministra u Vladi Srbije koji traži uvođenje sankcija Rusiji

Premijerka Srbije Ana Brnabić uputila je parlamentu predlog za razrešenje ministra privrede Radeta Baste na predlog koalicionih partnera Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije. Skupština Srbije je većinom glasova prihvatila da se ovaj predlog uvrsti u dnevni red sednice koja je u toku po hitnom postupku. Zasedanje parlamenta biće nastavljeno 27. juna. Ministar privrede Rade Basta je u izjavi dostavljenoj medijima naveo da je uvek radio u interesu građanki i građana Srbije i da...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Basta razgovarao s Brnabić: Smenjuju me jer sam tražio uvođenje sankcija Rusiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jun.2023

Premijerka Ana Brnabić prosledila je predlog za razrešenje ministra privrede Radeta Baste Skupštini Srbije, potvrdio je za Danas ministar Basta. "U njihovo dnevno političko blato nemam nameru da ulazim", rekao je ministar u pisanoj izjavi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.