Pentagon: Nema dokaza da je Prigožinov avion srušen raketom zemlja-zrak

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Avg.2023, 00:16

Pentagon: Nema dokaza da je Prigožinov avion srušen raketom zemlja-zrak

Ništa ne upućuje na to da je raketom zemlja-zrak srušen avion u kojem je, kako se sumnja, bio vođa ruske paravojne skupine Wagner Jevgenij Prigožin, objavio je Pentagon 24. avgusta. Američka vojska ne raspolaže "nikakvom informacijom o tome da je raketa zemlja-zrak" prouzrokovala pad aviona u srijedu, rekao je portparol Pat Ryder, prenosi Reuters. Informacije o upotrebi takvog oružja su "netačne", dodao je. General Pat Ryder je rekao da ne može iznositi informacije o...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Oglasio se Pentagon povodom pada aviona u kojem je bio Prigožin

Izvor: Danas, 25.Avg.2023

Ništa ne upućuje na to da je raketom zemlja-vazduh srušen avion u kojem je, kako se sumnja, bio vođa ruske paravojne grupe Vagner Jevgenij Prigožin, saopštio je Pentagon.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.