Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Dec.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paroh tuži direktora policije

Paroh podgorički, Srpske pravoslavne crkve, Velibor Džomić, najavio je da će tužiti direktora Uprave policije Veselina Veljovića. Veljović je, kako tvrdi Džomić, na zatvorenoj sjednici skupštinskog Odbora za bezbjednost saopštio kako je podgorički paroh bio član grupe koja je nakon protesta zbog priznanja Kosova planirala paljenje crnogorske Skupštine.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sveštenik: Nisam palio crnogorsku skupštinu

Izvor: Mondo, 21.Dec.2008, 20:37

Portojerej Velibor Džomić, paroh podgorički, demantovao je izjavu direktora Uprave policije Veselina Veljovića da je on jedan od organizatora navodnog paljenja zgrade crnogorske skupštine tokom mitinga, nakon što je Podgorica priznala lažnu državu Kosovo. On tvrdi da je u to vreme bio na hodočašću.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.