Ostaje zabrana za građane Srbije: Podgorica otvara granicu kad se smanji broj obolelih

Izvor: Večernje novosti, 28.Maj.2020, 16:41

Ostaje zabrana za građane Srbije: Podgorica otvara granicu kad se smanji broj obolelih

Srbija još nije u grupi zemalja koja ima odgovarajući procenat zaraženih građana za popuštanje mera na granicama, ali se nadamo da će taj trenutak brzo doći - kaže potpredsednik Vlade Crne Gore Milutin Simović, potpredsednik Vlade Crne Gore i predsednik Nacionalnog koordinacionog tela, saopštio je u državnom parlamentu da kriterijumi za otvaranje granica Crne Gore ostaje 25 obolelih na 100 hiljada stanovnika, dodajući da Srbija i dalje ne zadovoljava taj kriterijum.- >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << U toj grupi još nema Srbije ali se nadamo da će brzo doći jer je to prijateljski odnos prema Srbiji i ljudima koji tamo žive i koje želimo da dođu i da im odemo,kazao je Simović u Skupštini Crne Gore.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Posle Crne Gore “RAMPU” za Srbe sputili i Hrvati: Postavili kriterijum koji važi samo za državljane Srbije

Izvor: Večernje novosti, 29.Maj.2020, 08:42

Iz Podgorice potvrdili meru prema našim državljanima, a "prekopirao" ih i Zagreb SRBIJA i dalje ne zadovoljava kriterijum za otvaranje granica - 25 obolelih od virusa korona na 100.000 stanovnika, pa će odluka Vlade o zabrani ulaska građana te zemlje u Crnu Goru i dalje ostati...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.