Oj Njegoše USTANI IZ GROBA, odvajanje od Srbije slave zli robovi prokletoga novca Mali Miloš, SIMBOL LITIJA u Crnoj Gori ponovo oduševio! (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 09.Jun.2020, 17:07

"Oj Njegoše USTANI IZ GROBA, odvajanje od Srbije slave zli robovi prokletoga novca" Mali Miloš, SIMBOL LITIJA u Crnoj Gori ponovo oduševio! (VIDEO)

Mali Miloš postao je simbol litija govoreći stihove "Prkosne pesme“ Dobrice Erića, kao i one "Borite se, braćo Srbi“ DEČAK Miloš Bogdanović, koji je svojim recitovanjem postao simbol litija, i borbe protiv otimanja svetinja SPC, ponovo je oduševio recitujući pesmu "U grobu se prađedovi stide“, koja govori o aktuelnoj situaciji u Crnoj Gori. Miloš recituje pesmu Bojana Ivanovića, koja govori o tome da se u Crnoj Gori slavi odvajanje od Srbije i da to čine "praunuci >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << najčasnijih Srba“, te da se sopstvena crkva "naziva kugom“. To je, kako navodi pesnik, "izdaja Svetog Vasilija i đedova sa Mojkovca“. Mali Miloš postao je simbol litija govoreći stihove "Prkosne pesme“ Dobrice Erića, kao i one "Borite se, braćo Srbi“.(Sputnjik)

Nastavak na Večernje novosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.