Obilježena 29. godišnjica od smrti Srđana Aleksića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Jan.2022, 14:50

Obilježena 29. godišnjica od smrti Srđana Aleksića

Ne može se tuga izbjeći, ali je ponos jači od tuge, poručio je u Rade Aleksić, otac Srđana Aleksića, mladića iz Trebinja, koji je prije 29 godina izgubio život odbranivši život prijatelja i sugrađanina Bošnjaka Alena Glavovića. „Kad vidite suzu u mom oku, to je suza ponosa. Ponosa, jer znam da je Srđovo djelo probudilo u mnogom čovjeku osjećaj čovječnosti i poštovanja“, rekao je Aleksić u četvrtak, 27. januara tokom pomena na Srđanovom grobu na Gradskom groblju u Trebinju, na krajnjem jugu...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Rade Aleksić: Volio bih da Novak Đoković dođe na Srđanov grob

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jan.2022

TREBINJE - U Trebinju je, na Gradskom groblju Podgljivlje, obilježeno 29 godina od tragične smrti Srđana Aleksića, Trebinjca koji je život izgubio u 27. godini braneći prijatelja Alena Glavovića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.