Novljani u poseti Careviću i Radoviću: Ili povratak tradicionalnim vrednostima ili potonuće (FOTO/VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 17.Jun.2020, 17:27

Novljani u poseti Careviću i Radoviću: "Ili povratak tradicionalnim vrednostima ili potonuće" (FOTO/VIDEO)

Rukovodstvo hercegnovske Opštine u poseti Careviću i Radoviću u bolnici Risan Predsednika Opštine Budva Marka Bata Carevića, predsednika budvanske Skupštine Krsta Radovića i sekretara za investicije Mladena Mikijelja, koji su zadobili povrede tokom jutrošnjeg hapšenja obišli su u bolnici u Risnu predsednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić, potpredsednici Miloš Konjević i Danijela Đurović, predsednik hercegnovske SO Nikola Samardžić, odbornici vladajuće koalicije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << kao i njihovi saradnici i rukovodioci gradskih preduzeća. Kolegama iz Budve uputili su reči solidarnosti, ohrabrenja i podrške, i istakli da je borba za poštovanje izborne volje naroda, a protiv kriminala i korupcije, zajednički cilj od kojeg se ne sme odustati.Carević je poručio da je zajedništvo sada najvažnije i objasnio da je ovo borba sa lopovima i kriminalcima.- Ili ćemo se vratiti tradicionalnim vrednostima, ili ćemo potonuti, a već smo do grla u kriminalu, blatu i lopovluku!Nakon posete Risnu Novljani su se uputili ka Budvi, gde će se pridružiti zajedničkom protestu protiv brutalnog hapšenja gradskih funkcionera.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Centar bezbednosti Bar: Policajci u Budvi PREKORAČILI OVLAŠĆENJA

Izvor: Blic, 17.Jun.2020

Policijski službenici Centra bezbednosti Bar, Saša Knežević i Alen Hamzić, upotrebom fizičke snage prekoračili su ovlašćenja prilikom hapšenja sekretara za investicije Opštine Budva Mladena Mikijelja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.