Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Jul.2015, 06:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi bilans: U Iraku 120 poginulih u napadu Islamske države

Broj poginulih u bombaškom napadu militanata Islamske države sjeverno od Bagdada popeo se na 120, dok je najmanje 130 povrijeđenih, prenosi BBC.

Zvaničnici u gradu Kan Badi Sad, većinski šiitskom mjestu oko 20 kilometara sjeverno od Bagdada u kome se juče dogodio napad, kažu da je ranjeno 130 ljudi.

Eksplozija je odjeknula u trenutku proslave kraja muslimanskog mjeseca Ramazana.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na pijaci 300 mrtvih i povređenih

Izvor: Akter, 18.Jul.2015

Od eksplozije kamioneta-bombe na krcatoj pijaci u jednom gradu nedaleko od Bagdada poginulo je 115 ljudi, novi je bilans napada ekstremista Islamske države..U rom samoubilačkom napadu je ranjeno 170 ljudi, saopštile su danas lokalne vlasti. ..Bombaški napad se dogodio sinoć na pijaci u pretežno...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.