“Molio sam se Svetom Vasiliju da moje dete preživi”: Ispovest oca Tatjane, koja se nalazila u autobusu koji se survao u provaliju

Izvor: Večernje novosti, 30.Maj.2020, 14:44

“Molio sam se Svetom Vasiliju da moje dete preživi”: Ispovest oca Tatjane, koja se nalazila u autobusu koji se survao u provaliju

Jedna od putnika nikšićkog autobuskog prevoznika „Glušica“ bila je i Tatjana Pavićević, koja je na sreću prošla sa lakšim ozledama Jedna od putnika nikšićkog autobuskog prevoznika „Glušica“ bila je i Tatjana Pavićević, koja je na sreću prošla sa lakšim ozledama. Njen otac Zoran za „Novosti“ kaže da ju je spasio Sveti Vasilije Ostroški. -Čim sam čuo za nesreću nisam imao kud da pođem nego u Hram Svetog Vasilija u Nikšiću. Plačući na kolenima >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << molio sam svetitelja da mi spasi dete i da spasi mene i moju familiju. Potom sam pošao ka bolnici kada mi je zazvono telefon. Čuo sam glas supruge koja mi je saopštila radosnu vest –Tatjana je živa, puštena je kući! I ovo je jedno od čuda ostroškog Čudtvorva koje nisam po prvi put doživeo. Uslišio je Sveti Vasilije moje molitve na isti način kada mi je starija kćerka imala udes. Bila je povređena, ali je ostala živa, kaže Pavićević.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

SVETI VASILIJE USLIŠIO MOLITVE OČAJNOG OCA: Nikšićaninu je ćerka bila u autobusu smrti, svetac mu spasio i starije dete

Izvor: Kurir, 30.Maj.2020

Jedna od putnika nikšićkog autobuskog prevoznika „Glušica“ bila je i Tatjana Pavićević, koja je na sreću prošla sa lakšim ozledama.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.