Manjinska Vlada uz podršku Đukanovića predlog za izlaz iz krize

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Nov.2021, 18:24

Manjinska Vlada uz podršku Đukanovića predlog za izlaz iz krize

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić kazao je da bi formiranje manjinske Vlade, uz podršku do prošle godine vladajuće Dempokratske partije socijalista (DPS), po predlogu lidera Albanske alternative Nika Đeljošaja, bio rizičan potez: "To bi bio visokorizični potez i ne znam gdje bi odveo Crnu Goru. Ne bi bilo dobro da neko ne usvoji budžet, a ko će ga sprovoditi je najmanje važno", rekao je u četvrtak, 25. novembra Krivokapić. Prema predlogu Đeljošaja, u Vladu bi ušle...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Manjinska vlada jedna od opcija za rešenja krize vlasti u Crnoj Gori

Izvor: Danas, 26.Nov.2021, 16:07

Izjava crnogorskog premijera Zdravka Kriovokapića izrečena u Skupštini tokom premijerskog sata „da je to možda poslednji put da dolazi tamo kao premijer“ u neku ruku je i zvanična potvrda da su sada sve opcije na stolu kada je reč o rešenjima za izlazak iz višemesečne političke krize.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.