Maja Sever izabrana za predsjednicu Europske federacije novinara

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Jun.2022, 11:10

Maja Sever izabrana za predsjednicu Europske federacije novinara

Predsjednica Sindikata novinara Hrvatske Maja Sever izabrana je za predsjednicu Europske federacije novinara na skupštini ove organizacije 13. i 14. lipnja 2022 u Izmiru, prenosi Hrvatsko novinarsko društvo. Za Maju Sever glasalo je 137 od ukupno 144 delegata skupštine EFJ-a. Drugi kandidat za predsjednika iz Poljske, Mariusz Pilis, dobio je preostalih 7 glasova. Sever je prva ženska predsjednica u povijesti EFJ-a. Ona je zahvalila na gotovo jednoglasnoj podršci skupštine. "Ovaj...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maja Sever izabrana je predsednicu Evropske federacije novinara

Izvor: Danas, 14.Jun.2022

Predsednica Sindikata novinara Hrvatske Maja Sever izabrana je za predsednicu Evropske federacije novinara (EFJ) na izbornoj skupštini te organizacije u Izmiru, objavilo je danas Hrvatsko novinarsko društvo.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.