Kupac iz Hrvatske 16 godina čeka oružje nabavljeno u BiH

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Feb.2021, 16:03

Kupac iz Hrvatske 16 godina čeka oružje nabavljeno u BiH

Duže od deceniju i po firma "Scout d.o.o." čeka isporuku tovara koji je poručila i platila. Poručilac je iz Hrvatske, dobavljač iz susedne BiH.  Ministarstvo odbrane Bosne i Hercegovine ne zna gdje se nalazi oružje i municija koju ta insititucija treba da isporuči hrvatskoj firmi "Scout d.o.o.", koje je predmet ugovora potpisanog prije 16 godina. Ova hrvatska kompanija, koja se bavi trgovinom i prometom oružja, kupila je 2003. i 2004. godine neperspektivno naoružanje i...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

BiH u tri

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Feb.2021

Sastanak Predsjedništva BiH i entitetskih premijera, povodom nabavki vakcina. Republika Srpska odštampala je 50.000 primjeraka Dejtonskog sporazuma koje će podijeliti građanima. Kompanija ‘Scout’ tužila Ministarstvo odbrane BiH jer im nije isporučilo oružje koje su dobili tenderom 2004.godine.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.