Kinder povlači 3.000 tona proizvoda zbog salmonele 

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Maj.2022, 22:02

Kinder povlači 3.000 tona proizvoda zbog salmonele 

Više od 3.000 tona Kinder proizvoda povučeno je s tržišta zbog straha od salmonele, rekao je zvaničnik kompanije za francuske novine Le Parisien u četvrtak. Ovaj potez oštetit će kompaniju za nekoliko desetina miliona eura.  Čelnik Ferrero Francea Nicolas Neykov rekao je da je zagađenost došla "iz filtera smještenog u posudi za maslac", u fabrici u Arlonu u Belgiji. Rekao je da su zarazu mogli uzrokovati ljudi ili sirovi materijal. Utvrđeno je da čokoladni proizvodi proizvedeni u...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog salmonele sa tržišta povučeno 3.000 tona Kinder čokolade

Izvor: Radio 021, 27.Maj.2022, 07:07

Više od 3.000 tona Kinder proizvoda povučeno je s tržišta zbog straha od salmonele, rekao je zvaničnik kompanije za francuske novine "Le Parisien".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.