Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Sep.2019, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jutarnji program za Srbiju

Poziv na ujedinjenje Evrope, nemačko traženje oproštaja zbog žrtava, ali i poljska kritika ruskih vojnih akcija – poruke su iz Varšave sa obeležavanja 80. godišnjice od izbijanja Drugog svetskog rata; istražujemo ko je zaslužan za opstanak Srbije u pojedinim naučnim oblastima u vrhu Šangajske liste; u danu početka nove školske godine, govorimo o udaru na kućni budžet.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija u dva

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Sep.2019

Kako shvatiti poruku predsednika Srbije Aleksandra Vučića „sikter, stranci“; ko je zaslužan za opstanak Srbije u pojedinim naučnim oblastima u vrhu Šangajske liste; koliki je udar na kućni budžet početak nove školske godine?

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.