Hrvatski ministar policije: Protekle noći 600 migranata pokušalo ući u Hrvatsku

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Sep.2023, 16:00

Hrvatski ministar policije: Protekle noći 600 migranata pokušalo ući u Hrvatsku

Hrvatski ministar unutarnjih poslova Davor Božinović rekao je u četvrtak 7. kolovoza da je oko 600 iregularnih migranta protekle noći spriječeno u ulasku u Hrvatsku. Istakao je da je cijela Europa suočena s migracijskim pritiskom jer milijuni ljudi iz Afrike i Bliskog istoka svoju budućnost vide upravo na europskom kontinentu. "Samo tijekom protekle noći je oko 600 ilegalnih migranata spriječeno da uđu na teritorij Republike Hrvatske, radi se o brojevima bez presedana. Oni koji uđu,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Hrvatski ministar: Prošle noći sprečen ulazak više od 600 migranata

Izvor: Danas, 07.Sep.2023

Ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović izjavio je danas da je prošle noći sprečen ulazak u Hravtsku oko 600 migranata ocenivši da je reč o brojevima bez presedana.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.