Ganc obavestio predsednika Izraela da ne može da obrazuje vladu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Nov.2019, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ganc obavestio predsednika Izraela da ne može da obrazuje vladu

Lider izraelskog saveza partija centra Plavo i belo Beni Ganc izjavio je večeras da ne može da obrazuje vladajuću koalciju i da je vratio mandat predsedniku Izraela Ruvenu Rivlinu. Time je u Izraelu nastupila još veća politička neizvesnost koja bi mogla dovesti do trećih izbora u roku od jedne godine, navode izraelski mediji. Nešto ranije je vođa nacionalističke stranke Izrael naš dom Avigdor Liberman, koji se smatra ključnom ličnošću za obrazovanje vladajuće koalicije, rekao da neće...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beni Ganc odustao od pokušaja da formira Vladu

Izvor: Blic, 20.Nov.2019

Lider stranke Plavi i beli i mandatar za formiranje koalicione Vlade Izraela Beni Ganc obavestio je izraelskog predsednika Ruvena Rivlina da nije uspeo da formira vladajuću koaliciju, javili su izraelski mediji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.