Предавање др Јелене Тодоровић Лазић „Црна Гора и ЕУ – пут до чланстваˮ данас на Јутјуб каналу КЦНС

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Jan.2023, 09:36

Предавање др Јелене Тодоровић Лазић „Црна Гора и ЕУ – пут до чланстваˮ данас на Јутјуб каналу КЦНС

Предавање др Јелене Тодоровић Лазић на тему „Црна Гора и ЕУ  пут до чланстваˮ можете погледати данас у 22.00 часа на Јутјуб каналу КЦНС. Фото: Културни центар Нови Сад Црна Гора је једна од држава које су кандидат за чланство у ЕУ. Дуго је важила за државу која је лидер >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у процесу европских интеграција међу осталим државама из региона Западног Балкана.
На том месту се нашла првенствено зато што је једина отворила сва поглавља за чланство према старој методологији приступања ЕУ.
Међутим, у последње време она пролази кроз озбиљне политичке кризе које у великој мери успоравају њен европски пут.
Др Јелена Тодоровић Лазић је научни сарадник у Институту за политичке студије, секретар редакције научног часописа Политичка ревија.
У свом истраживачком раду бави се стратегијама проширења Европске уније и имплементацијом јавних политика ЕУ.
Објавила је више радова у тематским зборницима и научним часописима Института за политичке студије.
Алумниста је Београдске отворене школе.
Predstava „Tramvaj zvani želja“ u Novosadskom pozorištu 24. januara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Предавање др Јелене Тодоровић Лазић „Црна Гора и ЕУ – пут до чланстваˮ данас на Јутјуб каналу КЦНС се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.