Црна Гора: Данас нови састанак парламентарне већине

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Sep.2022, 08:13

Црна Гора: Данас нови састанак парламентарне већине

Нови састанак представника „старе парламентарне већине“ о формирању Владе Црне Горе и саставу новог скупштинског руководства биће одржан данас у 10 часова, преноси РТЦГ позивајући се на незваничне информације. Фото: Танјуг/AP Photo/Risto Bozovic Црногорске Вијести наводе да је на нови >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << састанак позвао председник Нове српске демократије и један од лидера Демократског фронта (ДФ) Андрија Мандић.
Данас истиче рок до кога би председник Црне Горе Мило Ђукановић требало да предложи мандатара за састав владе. Он је у петак завршио консултације о мандатару са представницима партија, и највероватније ће тражити скраћење мандата Скупштини ако га нико не увери да може да конституише владу. То би државу приближило ванредним изборима.
Bajden: SAD će vojno braniti Tajvan u slučaju invazije Kine

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Црна Гора: Данас нови састанак парламентарне већине се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.