Zvanično - Derbi bez navijača!

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2020, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Derbi bez navijača!

Odluka doneta, sve će delovati tužno, ali virus je pobedio...

Više nema nikakve dileme, veliki derbi italijanskog šampionata biće odigran bez gledalaca. Posle izbijanja epidemije virusa Korona, neki mečevi su odlagani prošlog vikenda, narednog će se na severu Italije igrati bez navijača.

"Derbi Italije" biće tužan na praznom "Alijancu", ali to je kolateralna šteta. Zvanično, nema ulaznica >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za meč, navijači će biti obeštećeni, a odluku je potvrdio i italijanski ministar sporta Spadafora.

Uz to, Inter će u četvrtak igrati bez navijača protiv Ludogoreca, a ljudi na tribinama neće biti u Udinama gde gostuje Fiorentina, u duelu Sasuola i Breše, Parme i SPAL-a, Milana i Đenove.

Ostaje da se vidi đta že biti sa utakmicama u Rimu, Napulju, Lećeu i na Sardiniji.

Dakle, "Derbi Italije" bez navijača, obradovaće odluka Inter, a u Juventusu kažu da je bolje bilo da se sve odloži, no, CONI tvrdi da bi to ugrozilo regularnost takmičenja.

I Inter će u četvrtak protiv Ludogoreca igrati pred praznim tribinama.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvanično: Virus pobedio, Juve - Inter bez gledalaca

Izvor: MozzartSport.com, 25.Feb.2020

Juče se pominjalo kao mogućnost, od jutros mediji na Apeninima vest prenose kao zvaničnu: šest mečeva 26. runde Serije A biće odigrano bez prisustva gledalaca, a među njima i veliki derbi između Juventusa i Intera, koji je na programu u nedelju. Ministar sporta Italije Vinćenco Spadafora potvrdio...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.