Izvor: MozzartSport.com, 04.Okt.2020, 18:14

Zvanično: Bajern potvrdio prvo od tri pojačanja za poslednjih 24 sata prelaznog roka!

Očekuju se još desni bek i napadač

Dugo je Bajern mirovao na fudbalskoj pijaci, a onda je u poslednjih 24 sata prelaznog roka krenuo u ofanzivu i dovođenje čak tri pojačanja. Nismo navikli od Bavaraca da rešavaju stvari u finišu prelaznog roka, ali je ovoga puta situacija bila specifična zbog izmenjenog kalendara i korona virusa.

Prvo od tri pojačanja u “minut do 12” je potvrđeno danas. Ugovor sa Bajernom je do 2025. godine potpisao španski vezista >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Mark Roka iz Espanjola koje su Bavarci želeli i prošlog leta ali tada nisu hteli da plate cenu od 40.000.000 evra koju su istakli Katalonci. Posle ispadanja Espanjola u Segundu, bilo je jasno da klub mora da proda Roku. I to za mnogo manje para…

Bajern je doečkao šansu i iskoristio je. Različite informacije stižu o visini Rokinog transfera, ali sve govore da neće biti veći od 15.000.000 evra. Kiker tvrdi da transfer iznosi 9.000.000 evra plus bonusi. Katalonski mediji pišu da je 10.000.000 evra fiksno i 5.000.000 kroz bonuse. Marka tvrdi da je između 10.000.000 i 15.000.000 evra fiksno.

Kako god, Roka je pojačao vezni red evropskog šampiona u kojem će zameniti Havija Martineza za kojeg se očekuje da sutra potpiše za Atletik Bilbao. Bajern će u narednih 24 sata realizovati i transfere Marseljovog desnog beka Bune Sara i napadača Čupa Motinga koji je slobodan igrač.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajern doveo pojačanje iz Espanjola

Izvor: B92, 04.Okt.2020

Dosadašnji fudbaler Espanjola Mark Roka potpisao je petogodišnji ugovor sa Bajernom iz Minhena...Kako je saopštio nemački klub, 23-godišnji defanzivni vezni igrač ostaće u Minhenu do 2025. godine..."Veoma sam srećan. Ovo je ostvarenje sna. Mislim da je Bajern najbolji klub na svetu i ima veliku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.