Zukorlić pozitivan na korona virus

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jun.2020, 15:27

Zukorlić pozitivan na korona virus

Predsednik Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić rekao je danas Tanjugu da je pozitivan na korona virus.

"Već nekoliko dana se lečim. Bilo je dosta kompikovano i loše. Od juče sam već bolje", kratko je prokomentarisao Zukorlić.

Zukorlić je o tome obavestio i svoje prijatelje na Fejsbuk profilu. On je napisao da veruje da je najteže već prošlo.

"Zabrinut sam zbog stanja u Sandžaku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a posebno u Novom Pazaru i Tutinu gde je došlo do kolapsa u zdravstvenom sistemu i kriznom menadžmentu nadležnih. Dajem punu podršku malobrojnom medicinskom osoblju na herojskoj borbi za živote ljudi u izuzetno teškim okolnostima", naveo je Zukorlić.

"Puna podrška oboljelim građanima i njihovim porodicama sa dovom da pobede u ovoj teškoj borbi", poručio je Zurkolić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zukorlić pozitivan na korona virus

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jun.2020

BEOGRAD - Predsjednik Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić rekao je danas Tanjugu da je pozitivan na korona virus.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.