Zlatiborski okrug: Novozaraženih 88, preminule četiri osobe iz Priboja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jul.2020, 15:40

Zlatiborski okrug: Novozaraženih 88, preminule četiri osobe iz Priboja

Od pristiglih rezultata iz prethodnih dana osoba koje su testirane sa područja Zlatiborskog okruga, potvrđeno je 88 novih slučajeva pozitivnih na virus COVID 19, saopštio je Zavod za javno zdravlje Užice.

Kako navode u novom izveštaju, od posledica virusa korona preminulo je još četiri osobe iz Priboja.

Od toga u Užicu je registrovano novih 28 slučajeva pozitivnih na virus korona, u Požegi 17, Arilju osam, koliko i u Novoj Varoši, Priboju sedam, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Prijepolju pet, Sjenici pet, Čajetini četiri i Kosjeriću jedan.

Od početka epidemije do danas na teritoriji Zlatiborskog okruga ukupno je

potvrđeno 1.114 slučajeva infekcije virusom COVID -19.

Prema izveštajima dobijenim iz zdravstvenih ustanova preminulo je još četiri osobe iz Priboja, a od posledica infekcije ovim virusom do sada je preminulo 43 osobe sa područja tog okruga.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminule četiri osobe iz Priboja, i dalje KRITIČNO u Užicu i Požegi

Izvor: Blic, 17.Jul.2020

Zavod za javno zdravlje Užice izvestio je da je na području Zlatiborskog okruga potvrđeno još 88 slučajeva korona virusa i da su od posledica ove bolesti prehtodnih nekoliko dana preminule još četiri osobe. Svi preminuli su iz Priboja.

Nastavak na Blic...

Dvocifren broj umrlih u Priboju, teška situacija i u Prijepolju i Novoj Varoši

Izvor: SandzakPress.net, 17.Jul.2020

Prijepolje/Priboj/Nova Varoš – Od pristiglih rezultata iz prethodnih dana osoba koje su testirane sa područja Zlatiborskog okruga, potvrđeno je 88 novih slučajeva pozitivnih na virus COVID-19, i to Užice 28, Požega 17, Arilje i Nova Varoš 8, Priboj 7, Bajina Bašta,Prijepolje i Sjenica po 5,...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.