Izvor: Nezavisne Novine, 03.Dec.2020, 13:06

Živjeli pola vijeka zajedno, preminuli zbog korone za dvije sedmice

OLDAM - Korona virus ubio je bračni par koji je živio više od pola vijeka zajedno u samo dvije sedmice - Dejvid (76) i Marija Emot (74) preminuli su poslije 52 godina provedenih u braku od posljedica komplikacija izazvanim kovid-19.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

BRAČNI PAR POLA VEKA BIO ZAJEDNO, PREMINULI OD KORONE ZA 2 NEDELJE Unuci srce slomljeno od tuge: Bili su mi kao otac i majka

Izvor: Kurir, 03.Dec.2020

Korona virus ubio je bračni par koji je živeo više od pola veka zajedno u samo dve nedelje - Dejvid (76) i Marija Emot (74) preminuli su posle 52 godina provedenih u braku od posledica komplikacija izazvanim Kovid-19.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.