Žena preminula od KORONE u svojoj kući, telo otkriveno posle više od 12 sati, pored nje bilo i njeno dete

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2020, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena preminula od KORONE u svojoj kući, telo otkriveno posle više od 12 sati, pored nje bilo i njeno dete

Telo zdravstvene radnice iz Džordžije, koja je preminula od korona virusa, pronađeno je u njenoj kući. Pored nje bilo i njeno dete

Prema pisanju svetskih medija, dete je duže od 12 sati bilo samo u kući sa majkom, koja je preminula od koronavirusa.

Žena (42), čiji identitet nije poznat, najverovatnije je bila mrtva između 12 i 16 sati pre nego što je telo otkriveno tokom zdravstvenog pregleda u utorak u svojoj kući.

Njeno dete, koje ima između >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << četiri i pet godina, u to vreme bilo je kod kuće, stoji u izveštaju.

Poručnik Ričard Hovk rekao je da je test nakon njene smrti potvrdio da je bila zaražena virusom. Nije poznato da li je i dete bolesno.

Ona je radila kao tehničar mamografa u bolnici, ali nije poznato kako se zarazila virusom.

Džordžija je prijavila 25 smrtnih slučajeva od koronavirusa. U ovoj američkoj saveznoj državi od koronavirusa je obolelo više od 1.000 ljudi.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.