Završena je obdukcija posmrtnih ostataka Džordža Flojda: JEDAN DETALJ je sve iznenadio

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2020, 08:13

Završena je obdukcija posmrtnih ostataka Džordža Flojda: JEDAN DETALJ je sve iznenadio

Glavni medicinski inspektor Endru Bejker rekao je da je tokom autopsije obavljen PSR test i da on može pokazati pozitivan rezultat i nedeljama nakon zaražavanja i bolesti.

Ubijeni Afroamerikanac Džordž Flojd bio je pozitivan na korona virus, pokazala je državna autopsija.

On je dodao da je Flojd verovatno imao asimptomatsku kliničku sliku, da virus nije uticao na njegovu smrt i da verovatno nije bio ni zarazan.

Flojd je preminuo nakon brutalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hapšenja u Mineapolisu, nakon što mu je policajac Derek Šovin kolenom duže od osam minuta pritiskao vrat.

Nakon njegove smrti usledili su protesti širom SAD, koji su se preneli i na Evropu.

Nezvisna istraga potvrdila je da je Flojd umro od gušenja, a za njegovu smrt optužen je policajac Derek Šovin.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Finalni nalaz obdukcije Džordža Flojda: Uzrok smrti srčani zastoj tokom privođenja

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Jun.2020

Džordž Flojd (George Floyd) koji je preminuo nakon privđenja u Mineapolisu, bio je ranije pozitivan na korona virusa, pokazala je autopsija njegovog tela, ali infekcija nije navedena kao činilac koji je uticao na njegovu smrt, javio je Rojters. U izveštaju se precizira da je Flojd, čija je smrt...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.