Izvor: Radio 021, 14.Avg.2020, 16:44

Zatvaraju se svi noćni klubovi u Španiji

Španski ministar zdravlja Salvador Ila izjavio je danas da će, u sklopu borbe protiv virusa korona, biti zatvoreni svi noćni i disko klubovi.

Korisnici usluga staračkih domova će moći da primaju samo jednog posetioca dnevno, i to na jedan sat, rekao je Ila. Na javnim mestima je zabranjeno pušenje, ukuliko nema mogućnosti da se održi udaljenost od dva metra.

Najavljeno je da će policija strože >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kontrolisati zabranu uličnih okupljanja radi konzumiranja alkohola, javlja AP.

Od kada je Španija 21. juna počela da ublažava restriktivne mere, raste broj novih slučajeva virusa korona. Za protekle dve nedelje je registrovano skoro 50.000 novih slučajeva zaraze, što je u proseku oko 3.500 dnevno.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.