Izvor: Blic, 11.Jun.2020, 18:26

Zašto je došlo do "EKSPLOZIJE" KORONE U BEOGRADU? Brojke rastu iz dana u dan, čini se da su dva DATUMA KLJUČNA

Nakon što smo pomislili da se korona virus u Beogradu polako "gasi", pa se radovali danima u kojima smo imali jednocifren broj novozaraženih, došlo je do eksplozije Kovida-19 u prestonici pre dva dana sa 45 novoobolelih, što je najlošiji rezultat još od 30. aprila! A samo malo bolje je bilo juče kada je 34 Beograđana dobilo pozitivne nalaze.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZAŠTO JE DOŠLO DO "EKSPLOZIJE" KORONE U BEOGRADU? Brojke rastu iz dana u dan, a ova DVA DATUMA su ključna

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2020

Zaraženi su otkriveni u studentskim domovima, školama, vrtićima, manjim ili većim firmama...Nakon što smo pomislili da se korona virus u Beogradu polako "gasi", pa se radovali danima u kojima smo imali jednocifren broj novozaraženih, došlo je do eksplozije Kovida-19 u prestonici pre dva dana sa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.