Zabrinutosti pred istorijsku posjetu pape Iraku

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Mar.2021, 08:34

Zabrinutosti pred istorijsku posjetu pape Iraku

Uprkos strahovima od širenja korona virusa i mogućih terorističkih napada, u petak bi trebala započeti prva ikad posjeta pape Iraku tokom koje će se papa Franjo sastati s napaćenim hrišćanskim zajednicama istovremeno nastavljajući da gradi mostove s muslimanskim svijetom.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Vatikan podržava papinu odluku da posjeti Irak kao 'čin ljubavi'

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Mar.2021

Vatikan je 2. marta stao u odbranu odluke pape Franje da realizira svoju posjetu Iraku predstojećeg vikenda uprkos rastućem broju zaraženih od korona virusa u toj zemlji, tvrdeći da su poduzete sve mjere predostrožnosti na polju zdravstvene zaštite i da je posjeta "čin ljubavi prema toj zemlji,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.