Izvor: Radio 021, 08.Maj.2020, 18:53

Za ulazak u Srbiju neophodan negativan test na virus korona ili karantin od 14 dana

Za ulazak u Srbiju ubuduće će biti neophodan negativan test na korona virus, i to ne stariji od tri dana.

Ova zdravrstvena preporuka usvojena je danas, potvrdio je član Kriznog štaba Branimir Nestorović.

Oni koji nemaju potvrdu o urađenom testu na korona virus starom najviše 72 sata, na kojem su bili negativni, moraće u izolaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << na 14 dana.

"Naši ljudi koji budu želeli da lete u inostranstvo poštovaće procedure zemlje u koju idu, a test na koronu u Srbiji će ih koštati 6.000 dinara", rekao je Nestorović.

Prema najavama avio saobraćaj u Srbiji počeće da funkcioniše od 18. maja. Er Srbija će leteti ka Londonu, Frankfurtu, Cirihu i Beču.

Autor: Blic, Novosti

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.