Za tri dana po tri novoobolela u Novom Pazaru i Tutinu

Izvor: SandzakPress.net, 26.Maj.2020, 20:28

Za tri dana po tri novoobolela u Novom Pazaru i Tutinu

Zavod za javno zdravlje u Novom Pazaru saopštio je danas da su u ovom gradu i Tutinu po još tri osobe zaražene korona virusom. Ukupan broj inficiranih u Novom Pazaru porastao je na 103, dok ih je u Tutinu sada 30. Od poslednjeg preseka, 23. maja, testirano je 129 osoba, a ukupno od početka pandemije 2.791 žitelj ovih gradova, ali i Raške, Beograda, Novog Sada, Čačka i Pančeva. (indeksonline.rs) The post Za tri dana po tri novoobolela u Novom Pazaru i Tutinu appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Novom Pazaru tri nova slučaja infekcije, u Tutinu jedan

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Maj.2020, 10:40

Zavod za javno zdravlje u Novom Pazaru saopštio je da su u prethodna dva dana još tri osobe u tom gradu inficirane koronavirusom, kao i jedna u Tutinu, objavio je radio Sto plus...Od poslednjeg preseka, 25. maja, testirano je 67 osoba...Od početka pandemije, inficirano je 106 žitelja Novog Pazara,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.