Za dva dana u Novom Pazaru 12 pacijenata umrlo od korone

Izvor: SandzakPress.net, 08.Sep.2021, 11:24

Za dva dana u Novom Pazaru 12 pacijenata umrlo od korone

Prema informacijama do kojih smo došli, a koje su Štabu za vandredne situacije Grada Novog Pazara potvrdili Regionalni kovid centar, Opšta Bolnica Novi Pazar i Zavod za javno zdravlje u ovom gradu, u poslednja dva dana od posledica korona virusa preminulo je 12 pacijenata. Prema ovim podacima, u ponedeljak i utorak zabeleženo je po 6 smrtnih slučajeva od posledica oboljenja virusom covid-19, a da je situacija loša pokazuje i >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << podatak da je tokom jučerašnjeg dana u kovid ambulanti 1 Opšte Bolnice u Novom  Pazaru zabaleženo skoro 400 pregleda. Samo u jučerašnjem danu na bolničko lečenje primljena su 23 nova pacijenta i sada se na bolničkom lečenju nalaze 184 pacijenta, a 7 pacijenata se nalazi u respiratnornoj jedinici i priključeni su za respiratorne aparate. Prema podacima koji su objavljeni na sajtu Zavoda za javno zdravlje u ovom gradu tokom jučerašnjeg dana zabeleženo su 62 nova slučaja korona virusa. (Nova) The post Za dva dana u Novom Pazaru 12 pacijenata umrlo od korone appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

U Vojvodini još 1.135 novoobolelih od korona virusa

Izvor: Danas, 08.Sep.2021

Tokom prethodnog dana u Vojvodini je registrovano 1.135 novih slučajeva kovida 19, a u Novom Sadu je registrovano 296 novoobolelih, saopštio je Institut za javno zdravlje Vojvodine.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.