Za 24 sata na jugu 11 novih potvrđenih slučajeva obolelih od korone

Izvor: JužneVesti.com, 30.Mar.2020, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za 24 sata na jugu 11 novih potvrđenih slučajeva obolelih od korone

Od ukupno 741 potvrđenog slučaja obolelog od korona virusa u Srbiji 115 je sa juga, što je za 11 više u odnosu na dan ranije, podaci su na sajtu covid19.data.gov.rs. Najveći porast broja obolelih je u Surdulici - bila su 2 registrovana slučaja, a prema poslednjim zvaničnim podacima ih je 9.

Na sajtu Ministarstva zdravlja koji pokazuje statističke podatke o broju registrovanih slučajeva zaraženih od korona >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << virusa, do 29. marta u Nišu je registrovano 59 obolelih. Po najvećem broju zaraženih sledi Vranje u kojem je zabeležno 16 slučajeva, što je za tri više u odnosu na 24 sata ranije.

U Leskovcu je i dalje zvanično 9 zaraženih, u Pirotu 7, a Prokuplju 3.

Po dvoje zaraženih je u Kuršumliji, Beloj Palanci, Vladičinom Hanu, Svrljigu, dok je po jedan slučaj obolelog od virusa korona do 29. marta zabeležen u Gadžinom Hanu, Dimitrovgradu i Aleksincu.

Iako u zvaničnoj statistici od 28. marta stoji da postoji 1 osoba iz Bujanovca kod koje je potvrđen covid19, Bujanovačke pišu da je verovatno reč o zabuni. Navode da su to demantovali referentni Zavod za javno zdravlje Vranje i direktorka Doma zdravlja Lela Jovanović.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.