ZASTRAŠUJUĆE! ISTRAŽIVANJA POKAZALA NOVE SIMPTOME VIRUSA: Dve pojave koje ukazuju na prisustvo KORONE

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2020, 21:10

ZASTRAŠUJUĆE! ISTRAŽIVANJA POKAZALA NOVE SIMPTOME VIRUSA: Dve pojave koje ukazuju na prisustvo KORONE

Prema rezultatima istraživanja, pored gubitka mirisa i ukusa, sada postoje još dve pojave koje ukazuju na prisustvo korona virusa.

Istraživači sa Univerziteta u Sinsinatiju koji su ispitivali obolele od KOVID-19, došli su do šokantnih rezultata jer su otkrili pojavu koja se javlja pre manifestacije bilo kakvih telesnih simptoma.

U ovom istraživanju učestvovalo je 114 pacijenata sa simptomima bolesti, a rezultati su pokazali da su čak 47,7 posto učesnika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pre pojave telesnih simptoma osećali depresiju i jak napad anksioznosti.

Koautor studije, dr. Ahmad Sedat napomenuo je da su znakovi anksioznosti i depresije razumljivo povezani sa simptomima Covid-19 jer virus izgleda napada centralni nervni sistem.

- Neočekivani nalazi o psihičkim tegobama uzrokovanim Covid-19 potencijalno nam mogu reći nešto više o bolesti u budućnosti - istakao je Ahmad i dodao da je otklonjena svaka sumnja oko toga da korona ozbiljno može da naškodi nervnom sistemu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.