Izvor: Blic, 01.Mar.2020, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZARADA ZBOG EPIDEMIJE Dok berze beleže najveći pad od 2008, ovim kompanijama strah od virusa donosi zaradu

Zbog straha od uticaja korona virusa na globalnu ekonomiju, berze širom sveta zabeležile su ove nedelje najveće minuse od finansijske krize 2008. godine, a vodeće kompanije počele su da objavljuju revizije poslovnih očekivanja za ovu godinu. Za investitore je to bila vrlo skupa nedelja, a guverner američke centralne banke signalizirao je da je spreman da snizi kamatne stope kako bi ublažio mogući negativni uticaj efekata globalnog privrednog usporavanja i potencijalne zdravstvene krize na američku ekonomiju.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Virus korona izvor i zarade

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Mar.2020

NJUJORK - Zbog straha od uticaja virusa korona na globalnu privredu, berze širom svijeta zabilježile su prošle sedmice najveće minuse od finansijske krize 2008. godine, a vodeće kompanije počele su objavljivati revizije poslovnih očekivanja za ovu godinu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.