ZAHVALNOST SRBIJI! Generalni direktor SZO: Cenimo srpsku pomoć i solidarnost! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020, 17:29

ZAHVALNOST SRBIJI! Generalni direktor SZO: Cenimo srpsku pomoć i solidarnost! (FOTO)

Generalni direktor Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adanom Gebrejesus zahvalio se Vladi Srbije na donaciji od milion evra za borbu protiv korona virusa

- Veliko hvala srpskoj vladi na donaciji od milion evra za borbu protiv kovid 19. Svetska zdravstvena organizacija ceni srpsku pomoć i solidarnost - napisao je Gebrejesus na svom Tviter nalogu.

Huge thanks to the @SerbianGov 🇷🇸 for their contribution of €1 million to the # >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << COVID19 Strategic Preparedness and Response Plan. @WHO greatly appreciates #Serbia's support and solidarity. Together!

— Tedros Adhanom Ghebreyesus (@DrTedros) May 28, 2020

Podsećamo, Srbija je donirala ukupno ukupno dva miliona. Jedan milion Srbija ulaže u zajedničke napore da se napravi vakcina, a drugi milion u Svetsku zdravstvenu organizaciju i jačanje sveopšteg zdravstvenog sistema.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Direktor SZO zahvalio Srbiji na doprinosu od miliona evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2020

Direktor Svetske zdravstvene organizacije (SZO) Tedros Adhanom Gebrejesus zahvalio je danas na tviteru Vladi Srbije za doprinos od milion evra toj organizaciji za jačanje sveopšteg zdravstvenog sistema..."Velika zahvalnost Vladi Srbije za doprinos od milion evra za Strateški plan za spremnost i reagovanje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.